Aion olla "natsi*" myös jatkossa

Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Suldaan Said Ahmed julkaisi eilen Facebookissa mainoksen, jossa hän kutsuu Halla-ahoa ”rasistien mestariksi”. Mainoksessa hän kehottaa ihmisiä äänestämään tulevissa kuntavaaleissa, koska ”muuten ääni voi mennä persulle ja natsille”. Vastaavasti Vihreiden ehdokkaana oleva Tino Singh julisti aiemmin haluavansa ”potkia natsit pois vallasta”. Tällaisella kivapuheella lähdemme siis tuleviin kuntavaaleihin, sillä onhan selvää, että punavihreät pelkäävät maahanmuuttokriittisten määrän kasvua valtuustoissa nyt, kun on käynyt selväksi, että myös kuntatasolla voidaan tehdä päätöksiä, joilla kitketään haittamaahanmuuttoa. Kunnissa päätetään esimerkiksi myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kuntapaikkojen määrästä, kiintiöpakolaisista, monikulttuurisuusprojekteista ja vastaanottokeskusten kaavoittamisesta.

Keskustelu, jossa toinen vastapuoli heittelee natsikorttia vasten järkiargumentteja esittävää maahanmuuttokriittistä päättäjää, on kestämätöntä. Kuten Poliisiammattikorkeakoulun tutkijat totesivat turvapaikanhakijatulvan aikaan joulukuussa 2015, olisi maahanmuuttopolitiikasta käytävä asiapitoista ja kriittistä keskustelua, jotta sen aiheuttamien lieveilmiöiden syntymistä voitaisiin ehkäistä.  

Sanat rasisti ja natsi ovat menettäneet merkityksensä täysin, sillä poliittiset vastustajat ja heidän kannattajansa ovat heitelleet kyseisiä termejä perussuomalaisia kohti jo useiden vuosien ajan, vaikka tosiasiassa natseilla tai kansallissosialismilla ei ole mitään tekemistä maahanmuuttokriittisyyden kanssa. Kun sana natsi tarkoittaa tänä päivänä henkilöä, jonka mielestä esimerkiksi turvapaikkakriteereitä on tiukennettava, ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden on noudatettava Suomen lakia ja poistuttava maasta, voin Suldaanille ja Singhille todeta aikovani olla ”natsi*” myös tulevalla valtuustokaudella, mikäli minut valitaan uudelleen.

2015 eduskuntavaaleissa sain 2541 ääntä. Pohjois-Suomessa näyttäisi siis olevan tilaa aidosti maahanmuuttokriittiselle vaihtoehdolle, jota kannattaa äänestää myös kuntavaaleissa. Mielestäni laittomasti maassa oleville, kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille ei tule antaa palveluita, eikä Ouluun tule perustaa hätämajoitusta tai uusia vastaanottokeskuksia. Sinä päätät, tuleeko Oulusta monikulttuurinen "unelmakaupunki", jossa autot palaa ja poliisi joutuu turvautumaan yhä useammin aseeseen, vai alammeko tehdä sellaisia päätöksiä, joilla pidämme Oulun turvallisena ja viihtyisänä kaupunkina.

Oululainen, äänestä siis minut jatkokaudelle valtuustoon, sillä aion pitää periaatteistani kiinni myös jatkossa, ja olla ”natsi*” myös tulevalla valtuustokaudella.

* Poliittisten vastustajien usein käyttämä kutsumanimi perussuomalaisesta, joka vastustaa haittamaahanmuuttoa.

Ainoahelmi
Perussuomalaiset Oulu

Perussuomalainen kansanedustaja Oulun maaseudulta. Koulutukselta liiketalouden tradenomi ja eläintenhoitaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu