Jenna Simula www.jennasimula.fi

Sipilä jeesustelee, raiskaukset jatkuvat

Pääministeri Juha Sipilä on sanojensa mukaan syvän inhon vallassa. Hän on juuri julkaissut tiedotteen, jolla yrittää kertoa ymmärtävänsä kansalaisten huolen ja järkytyksen. Oulussa on nimittäin juuri paljastunut jälleen neljä uutta alle 15-vuotiaisiin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosepäilyä. Pääministerin tiedote on epätoivoinen yritys jakaa ymmärrystä syvän vihan vallassa oleville suomalaisille, joita Sipilä vielä reilu viikko sitten moitti vihapuheen levittämisestä. Nyt on hieman eri ääni kellossa, liekö syynä Keskustan romahtaneet kannatuslukemat Sipilän omassa vaalipiirissä.

Tiedotteessaan Sipilä toistaa kulunutta mantraa siitä, miten maahanmuuttajien on noudatettava Suomessa maan lakeja. Mikäli tämä riittäisi ratkaisuksi, niin kaikki rikollisuushan loppuisi maastamme jo huomenna näillä Sipilän mahtavilla lääkkeillä, kun kaikki alkaisivat vain noudattaa lakia. Valitettavasti pääministerin esittämät kehotukset eivät ole toimineet aiemminkaan, sillä esimerkiksi HS:n eilisen uutisen mukaan alaikäiset saavat edelleen jatkuvasti seksuaalisviritteisiä viestejä ulkomaalaistaustaisilta miehiltä. 

Hallitus on tosiasiassa ulkomaalaisten seksuaalirikollisten edessä täysin kädetön. Tämä kävi ilmi sisäministeri Mykkäsen (kok.) antamasta vastauksesta Olli Immosen (ps.) tekemään kirjalliseen kysymykseen, jossa Immonen vaati hallitukselta toimia maahanmuuton aiheuttamien ongelmien, kuten lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten lopettamiseksi. Vastauksessa ei esitetty lähestulkoon mitään konkreettista, kuin "maahanmuuttajien valistuksen kehittämistä vastaanottokeskuksissa". Sekä Mykkänen että Sipilä molemmat piiloutuvatkin poliisin ja oikeusjärjestelmän taakse. Heillä ei ole pienintäkään halua puuttua näiden kammottavien tapausten syihin, vaan he haluavat vain viranomaisten hoitavan surkean maahanmuuttopolitiikan seuraukset. On hallitukselta aivan turhaa kehuskella uudella lakimuutoksella, johon he alituisesti tässä yhteydessä viittaavat: ulkomaalaisrikollisten karkottamisesta tulee kyllä nopeampaa, mutta se ei lisää karkotusten määriä, tai juuri ennaltaehkäise vaikkapa lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Sitäpaitsi Suomesta ylipäänsä karkotetaan aivan olematon määrä ulkomaalaisrikollisia, joita vankilat ovat pullollaan.

Nämä Keskustan ja Kokoomuksen sankarit eivät siis halua luvata suomalaisille lapsille turvallisempaa Suomea, eivätkä tehdä mitään tiukennuksia maahanmuuttopolitiikassa. Perussuomalaiset ovat esittäneet esimerkiksi turvapaikanhakijoiden liikkumisvapauden rajoittamista, päiväkoti- ja kouluvierailujen lopettamista, Suomen kansalaisuuden ehtojen kiristämistä sekä kansalaisuuden perumista ja niin edelleen. Keinoja siis on, mutta tahtoa ainoastaan Perussuomalaisilla. 

Vieläköhän kaiken tämän jälkeen Uuden Suomen päätoimittaja Huusko on sitä mieltä, että kevään vaaleissa ei edelleenkään puhuta maahanmuutosta? Ilmastopolitiikallako Huusko ja poliitikot aikovat torjua raiskaukset, vai ovatko ne vain edelleenkin kurja maahanmuuton sivutuote, jota on vain kestettävä, koska "monikulttuurisuus on rikkaus" ja "kyllähän ne suomalaisetkin".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

28Suosittele

28 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (84 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Sipilä kuulemma ymmärtää kansan huolta...

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Tulee mieleen epäilys, että Sipilä ei olekaan lestadiolainen vaan kuuluu kaikista myöhäisimpiin herännäisiin. Nyt hän on päässyt jo niin pitkälle, että ymmärtää kansan huolta ja jopa aikoo keskustella Mykkäsen kanssa. Ilmeisesti siitä, pitäisikö aikoa mahdollisesti tekemisen meinaamiseen ryhtymisen harkitsemisen valmistelua.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Eikös työmies Putkonen ole raiskaustuomion saanut. Persujen kantavia voimia.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#2

"Eikös työmies Putkonen ole raiskaustuomion saanut. Persujen kantavia voimia."

Lisääkö se vai vähentääkö Oulun raiskaajien tuomittavuutta, jota jopa Sipilä ilmoittaa inhoavansa?

Vai miten tuo liittyi itse blogiin?
Jäi hieman epäselväksi näin ulkopuolisena seuraajana.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ajattelin vaan, että pitääkö siellä toimistolla olla peloissaan?

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #14

Kaikkien raiskaajien suhteen tulisi olla terveellä tavalla peloissaan.

Muslimimiesten kohdalla pelkokertoimen tulee olla tilastojen perusteella 3-4 kertainen. Yhdellä muslimiryhmällä on tilastoitu jopa 17 -kertainen todennäköisyys raiskata, kantasuomalaisiin verraten.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Putkonen oli sosialidemokraattinen ay-pamppu syyllistyessään raiskaukseen...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ja nyt siis, ei mikään hylkiö, vaan persujen työmies.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #24

Hän on tuomionsa lusinut ja maineensa menettänyt. Ehkäpä työmiehen tulisi aloittaa oikeat oloneuvoksen päivät... Kuitenkin voimme todeta, että eräs sosialidemokraattinen ay-pamppu otti ja raiskasi...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ja persut ratsastavat uhreilla.

Käyttäjän TorstiThtinen kuva
Torsti Tähtinen

Kai tässä jotkut muut on ratsastanu.

Tommi Mäkinen

"Ja persut ratsastavat uhreilla."

Voi vi**u taas, Persut varoitellut tästä vuosia, että näin voi käydä, ja nyt kun käy, niin se onkin ratsastamista uhreilla.

Sanoin jo aikasemmin, että sama kun kirjoittais suunnilleen että vihreät ratsastaa ilmastonmuutoksella tjtn.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Aikaisemmin varoittelut olivat pelon lietsomista. Nyt kun varoitukset alkavat käymään toteen tämä on uhreilla ratsastamista.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Mitä muuta voi sanoa kun vaatia noudattamaan Suomen lakia. Jos vähänkin vihjaisisi että kansanryhmänä ovat syyllisiä se olisi rikos kuten joku on huomannut. Siis nyt jäitä hattuun ja munsalansoutajilla ei ole sijaa majatalossamme.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

Eivät muslimit ole kansanryhmänä syyllisiä, mutta heillä on todettu moninkertainen taipumus raiskaamiseen kantasuomalaisiin verraten. Mikähän se yhteinen nimittäjä kaikkien muslimiraiskaajien taustalla mahtaa olla? Ettei vain olisi profeetta Muhammed oppeineen ja opetuksineen.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Joo persujen syytä tämä on. Tulihan se sieltä

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Jeesuksen kunnoittamiseksi toivoisin blogistin käyttävän myöhemmin termiä sipilöi tai vastaavaa.

Se nyt näyttää melko selvältä, etteivät ministeri kanna eurooppalaiseen tyyliin vastuuta tapahtuneesta.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Siis mikä muu on eurooppalainen tyyli kantaa vastuuta jos on sanonut faktat.
Ompahan kirkonkirja puhtoinen ja omatunto kevyt.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Japanilainen tyyli olisi, että joka ukko tekisi harakirin, mutta eurooppalainen tyyli on, että ministeri eroasivat epäonnistumisensa johdosta.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

"Jeesuksen kunnioittamiseksi" mitähän varten, jos saan Jääskeläiseltä kysyä. Olemattoman olennon kunnioittamiseksi. minulta ei ainakaan ko olento saa minkäänlaista myötätuntoa. Niin paljon uskonnot aiheuttavat tuhoa ja pahuutta.
Plogisti, anteeksi pieni poikkeama aiheesta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Esitin toivomuksen. Kommentoija Tossavainen esittää milteipä vaatimuksen, että muiden pitäisi olla kunnoittamatta mitä hän ei kunnioita.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

Ajattelin samoin hieman puuttua tuohon sanontaan. Jeesus Kristus ei jutellut joutavia, piti lupauksensa, eikä jättänyt ihmistä pulaan. Koskaan.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

"Hallitus on tosiasiassa ulkomaalaisten seksuaalirikollisten edessä täysin kädetön."

Tehhäänkö Trumpit ja muuri Ruotsin rajalle ..Ja tehhäänkö Pohjois-koreat ja suljetaan koko Suomi . Kaikki netti liikenne heti poikki ulkomaailmaan ..?

Nyt kun Ruotsin kidnappaus kiristys kuviot vielä Suomeen rantautuu ennenpitkää .. Kun pankkiahan ei voi ryöstää ..

Jos joku 7,4 miljardista ihmisestä nettiäpitkin lirkuttelee itsetunnottoman tyttölapsen sairauksiinsa osalliseksi .

Miten estät ?

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

"Tehhäänkö Trumpit ja muuri Ruotsin rajalle."

Siinä on joki välissä ja harvat ylityspaikat on helppo sulkea. Sulkea vihamielisen uskontokulttuurin edustajilta, that is.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Hallitus ja hallintohan tässä jotain tekee. Syylliset selvitetään ja asetetaan oikeuteen.
Perussuomalaiset taas vaan onnessaan heiluttelevat huuliaan, koska uskovat, että jokainen raiskaus sataa heidän laariinsa, kunhan vain sillä tarpeeksi nautiskellaan. Aika perverssiä puuhaa blogistiltakin revitellä raiskauksilla...

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ottaa nyt kommentoija Joensuukin huomioon, että hallitushan tämän tilanteen ensiksi järjestikin, Sipilä oikein pääkutsujana.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Ilman hallituspuolueiden tukea se ei olisi onnistunut.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Rehellisesti sanottuna paskapuhetta. Ei Sipilä kutsunut ensimmäistäkään raiskaajaa.
Väliin aina ihmettelee tätä perussuomalaisten ajatuksenjuoksua. Toisaalta nämä muslimimamut ovat ylivoimaisen älykkäitä kusettaessaan suomalaisia virkamiehiä, erityisesti sosiaalivirkailijoita. Seuraavassa hetkessä he ovat täysiä pönttöjä ja uskovat, että pääministerin taloon sopii koko heimo.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #46

Tuolla symbolisella eleellä Suomen pääministerinä (valitettavasti) ollut Juha Sipilä teki kutsumattomista vieraista kutsuttuja vieraita.
Uutisointia islamilaisesta raiskauskulttuurista oli varmaan tullut pääminsterinkin korviin:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/isisin-seksior...
Että kyllä Sipilän olisi pitänyt ymmärtää riskit.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #48

Myönnän, että oli virhe esittää asia, kuten hän esitti. Ei sen takia, että se olisi tuonut oleellista määrää lisää tulijoita. Vaan sen takia, että siitä(kin) tuli lyömäase häntä vastaan.
Sen sijaan siltä osin sanoma oli täysin oikea, että pyrimme auttamaan hädänalaisia mahdollisuuksien mukaan. Eli he ovat tervetulleita. Tietenkin se edellyttää, että myös he pyrkivät käyttäytymään hyvin.
Mutta suomalaiseen oikeudenmukaisuuteen kuuluu myös, että ketään ei syytetä ja tuomita pelkän ulkonäön perusteella.
Voisin sanoa paljon muutakin mutta se ei ole korrektia.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #53

--Sen sijaan siltä osin sanoma oli täysin oikea, että pyrimme auttamaan hädänalaisia mahdollisuuksien mukaan. --

Millä perusteella turvallisesta Ruotsista Suomeen tunkeva, selfieitä räpsivä ylipainoinen muslimimies olisi hädänalainen? Kyllähän ruotsin kieli ja surströmming voivat ahdistavilta joskus tuntua, mutta se tuskin vielä riittää luokittelemaan Ruotsia turvattomaksi maaksi.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Näinhän se vaalipuhe teillä menee, että raiskaukset ovat hallituksen syytä. On melkoisen makaaberia ratsastaa tragedialla, mutta kukin puolue voi antaa vain sitä mitä sillä on.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Jos joku haluaa raiskata, niin ei sitä Simula eikä Sipilä pysty estämään. Aivan turhaa populismia Simulalta syyttää Sipilää.
Nämä ovat ikäviä sivuilmiöitä, kun tänne tulee nuoria miehiä, joille ei löydy ns normikeinoa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Paras keino saada nuoret maahanmuuttajamiehet lähtemään takaisin on se, että suomalaiset naiset pitäisivät näppinsä erossa noista miehistä.
Kyllä se himo jossain vaiheessa ajaa miehet kotiinsa.

Jukka Ryhänen

Parhaan ehdottomasi keinon toteuttamiseksi sinun olisi syytä jalkautua kouluttamaan "suomalaisia naisia" ja pitää huoli että oppisi menee jakeluun. Vai miten "ehdotat"?

Matti Simonaho

Sen sijaan että haaskaamme aikaa, energiaa ja varoja siihen miten estämme Kevään, Kesän, Syksyn ja Talven - ilmastonmuutosten - tulemisen pienessä ja suuressa aikakaavassa, kannattaisiko käyttää aika, energia ja varat siihen miten estämme Suomalaisten lasten ja naisten raiskauset ja Suomalaisten yleensä tappamisen? Ohjeet siitä miten estämme sen että tulevat sukupolvet Suomalaisia eivät saa nauttia raittiista elinympäristöstä ja yhteiskunnasta - ovat olleet olemassa jo vuodesta 1947 saakka: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Mahtava bloggaus Jenna Simula!

Halla-ahohan totesi muutama päivä sitten jotenkin näin, että ei kannata ihmetellä Perussuomalaisten kannatuksen nousua, että koskahan muutkin puolueet huomaavat mistä se johtuu ja muuttavat maahanmuuttokantojaan.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Oulun kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Simula, mitä edustamasi kaupunki on tehnyt näiden törkeiden rikosten estämiseksi. Eikö teidän olisi pitänyt toimia koska kaupunkikuvassa on varmasti näkynyt alaikäisten tyttöjen ajanvietto ja "hengailu". Tuskin se on jäänyt huomaamatta esim. lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä henkilöiltä.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

> 20
Juuri näin. Myöskään Sipilän inho ei juuri kiinnosta ketään, vaan se, mitä on tehty ja mitä aiotaan tehdä, näiden törkyjen estämiseksi.
Trumppimaiset muurilupaukset eivät mene läpi.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Kaupunki tukki suut asian keskustelulta. Tynkkynen kyllä yritti avata keskustelun, mutta... https://nettiuutiset.fi/video-oulun-kaupunginvaltu...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ei hyvää päivää... Ei taida ongelmien ratkaisu onnistua Oulussa, kun ei voi edes keskustella ongelmista... sitten kaikki tulee vain muka yllätyksenä ja porukka feikkaa pöyristymisestään Sipilän tyyliin.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Eikö Arvo asiaan olisi pitänyt ennen kaikkea puuttua lasten vanhempien? Kun siihen puuttuvat vasta viranomaiset ollaan auttamatta myöhässä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Blogisti voisi nyt sitten kertoa, mitä pääministerin ja hallituksen pitäisi tehdä?

Kerro nyt sitten ne toimenpiteet, äläkä vaan hauku.

Tällaista yleismitätöntä jauhamista kyllä tulee joka blogissa ja haukkuja, mutta ei muuta.

Jos nyt sitten kertoisit toimenpiteet ja sellaiset mitkä noudattavat lakia, ei mitään persujen lynkkaustoimia.

Mielenkiinnolla odotan.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Jokainen ilman laillisia matkustusasiakirjoja maahan saapunut olisi pitänyt palauttaa lähtömaahansa eli meidän tapauksessamme lähinnä Ruotsiin. Ei se ole vieläkään liian myöhäistä. Näin tehdään monessa länsimaisessa demokratiassa esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa jne.

Hallitus ei tyypilliseen suomalaiseen tapaan voi mitenkään myöntää mokanneensa!

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Minä voin kertoa oman ehdotukseni. Kaikki kielteisen päätöksen saaneet otetaan säilöön. Kustannuksia voi tulla, mutta se on sen arvoista. Tämä lähettää jo vahvan signaalin lähtömaihin siitä, että Suomeen ei kannata tulla.

Sen lisäksi Suomen pitää lopettaa kiintiöpakolaisten vastaanotto, ja kaikki EU:n sisäiset siirrot väliaikaisesti, kuten esim. Tanska teki. Suomi on tehnyt oman osuutensa, ja pakolaisten vastaanotto on aiheuttanut riittävästi pahaa yhteiskunnallemme. Tämä myös lähettää vahvan signaalin lähtömaihin.

Näiden lisäksi perheenyhdistämisiä pitäisi kiristää entisestään, ja turvapaikanhakijoiden etuuksia pienentää. Oleskeluluvan saaneille tarvitaan nykyistä vahvempi aktiivimalli.

Eiköhän näillä toimilla saada tp-hakijoiden määrä lähelle nollaa. Simulan ehdottama turvapaikanhakijoiden liikkumisen rajoittaminen ei ole tarpeellinen toimi, ja voi olla ongelmallinen oikeudellisesti. Ylläolevat toimet hoitavat jo homman.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#23:
Ritalan ajattelumalli näyttää olevan sellaine, että kun joku taho ensin moneen kertaan varottelee, että "elkää tehkö noin, siitä ei hyvä seuraa" ja kun ne huoniot seuraukset toteutuvat, niin Ritala aktivoituu sanomaan, että "Selvittäkää nyt tämä sotku tai olkaa hiljaa".

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Älä ajattele, jos menee noin paljon ohi.

Vastaukset olivat pitäisi, olisi jne.

Kysin, mitä nyt voi Sipilä tehdä, kun hänen ulostulonsa oli taas väärä.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #41

#41:
Ethän sinä onneton näköjään osaa lukea tai ymmärrä edes omaa tekstiäsi.
"Blogisti voisi nyt sitten kertoa, mitä pääministerin ja hallituksen pitäisi tehdä?"

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #41

Voisi aloittaa pyytämällä anteeksi. Myöntämällä, että hallitus on epäonnistunut pahasti maahanmuuttopolitiikassa ja aloittavansa pikaisesti lainmuutosten valmistelun (kielteisen päätöksen saaneiden säilöönotot, sisärajavalvonnan palauttaminen Ruotsin vastaiselle rajalle (väliaikaisesti tietenkin EU-sopimusten mukaisesti), kansalaisuuden saamisen ehtojen kiristäminen, taloudellisten vetovoimatekijöiden poistaminen, jne., jne.), jotta tulevaisuudessa näin ei pääsisi enää käymään.

Olisi niitä keinoja, jos niitä vain haluttaisiin käyttää.

Jukka Ryhänen Vastaus kommenttiin #52

Jos Sipilä olisi mies hän eroaisi. Piste. Ja koko hallitus. Piste.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #52

Oulun rikoksia ei estetä maahanmuuttopolitiikalla, vaikka Oulunkin perussuomalaiset jälleen mielellään sellaista näkemystä vaalien alla tarjoavat. On tärkeää selvittää miten uhreista tuli uhreja, jotta osaamme ennaltaehkäistä ja tukea teini-ikäistyviä ja sitä nuorempia lapsia toimivin keinoin.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #67

Olipas taas oksennus. Vai niiden lasten syy se onkin, kun joutuvat mamupedisjengin raiskaamaksi.

Osaatko yhtään arvata kuinka moni noista nyt uhriksi joutuneista olis raiskattu, jos raiskaajia ei olisi koskaan päästetty maahan tai he olisivat olleet säilöönotettuina?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #69

Hei missä oli syyllistämiseni? Selvitys ei ole synonyymi syyllistämiselle.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #73

Selvitys on jo tehty. Maahan on päästetty valtava määrä pedofiilejä.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

"Blogisti voisi nyt sitten kertoa, mitä pääministerin ja hallituksen pitäisi tehdä?"

Saanko vastata? Aletaan noudattaa Schengenin, Dublinin ja Geneven sopimuksia, ja käännytetään Ruotsista laittomasti tulevat rajalta takaisin Ruotsiin. Ei hapansilakan haju riitä täyttämään turvattoman maan statusta.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Paljon sitä näki aikanaan kirjoituksia, kun saapuvista noin seiskeet prosenttia oli nuoria miehiä. Tulokset on karmivaa kun veitikka vie.

Kylmän viileesti selkään lappu "tämä arpa ei voittanut" ja pois maasta.

Aika paljon tänä vuonna puhutaan maahanmuutostakin ja ehkä perussuomalaisille voi ennustaa hyvää tulosta (jytky) ja toisetkin vaalit tulossa (EU), odotettavissa EU jytky ;)

Mielenkiintoinen vuosi tulossa.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Minä luin artikkelin, jossa kerrottiin, että valtaosa pakolaislaivojen naisista ja tyttölapsista raiskataan matkan aikana. Jos perheen rahat riittävät yhden matkaan, niin vielä on valittava se, että lähteekö mies potentiaalisesti selviytymiskykyisempänä etsimään perheelle turvapaikkaa vai lähettääkö perheen nainen kohti tuntematonta. En ihmettele, että matkaajat ovat miehiä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Jännä kun Sipilän piikkiin sysää jotkut kaiken .. . Vaikka sdp (putkonen sdpssä40v), ja viher vasemmisto on eniten kampanjoinut noitten tulon puolesta viimeiset 20 vuotta . Sdp tarja halonen oikein pääsyntipukkina esim.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

"Miksi arkkipiispa , Tarja Halonen, Pekka Haavisto, pakolaisapu, Kirkon ulkomaanapu, naisjärjestöt, Pelastakaa Lapset ry ja tasa-arvovaltuutettu eivät sano mitään? Missä on heidän omatuntonsa, kun pitäisi katsoa totuutta silmiin."

Nuo kaikki toimijat voidaan luokitella täysin psykopaateiksi jossei heidän omatunto kolkuta nytten .. ehkä joku rikos syytekin olisi paikallaan .

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #37

Ei kaikkien tarvitse sanoa asiasta jotain tuomitakseen sen. Nyt tutkitaan ja sitten hutkitaan sen mukaan. Sitä ennen jäitä hattuun kaikille osapuolille.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Vain Sipilä kutsui niitä kotiinsa asumaan. Tämä kutsu on ilmeisesti käännetty kaikille mahdollisille kielille ja sen kutsun seuraukset ovat kokeneet sadat uhrit henkilökohtaisesti ja kaikki muut verojen muodossa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Sipilä haluaa vain kilpailla Suomen kalleimman miehen tittelistä mm. Pekkarisen kanssa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Selittelyjen ja polvirukousten sijaan on aika siirtyä lainsäädännöllisin toimin kohti turvallisempaa Suomea.

Vastuu on hallituksella ja eduskunnalla.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kerro mitä?

Rikolliset tuomitaan lain mukaan.

Ja valmisteilla on muitakin toimia.

Estääkö se raiskaukset ja rikollisuuden? Ei estä.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Nämä rikolliset tienaa suomen vankilassa enemmän kuin kotimaissaan,,eli ei ole minkäänlaista rangaistuksen pelkoa,jatkavat siis kaikessa rauhassa !
muiltakin osin suomen vankila on heille lepokoti !

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Kovempia toimia vain, pakkopalautukset vaikka rahtikoneen kyydissä, laskuvarjo selkään ja pudotus kotimaahan, itse saa sitten valita avaako varjon vai ei.

Halvemmaksi tulee kuin rakentaa vankila ja hyysätä näitä kunnes ovat taas vapaalla jalalla muutamassa kuukaudessa toistamassa tekojaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Petteri,

Olet oikeassa.

Mikään ei estä raiskauksia ja rikollisuutta, mutta niitä kannattaa silti yrittää vähentää.

Keskittykäämme kotouttamaan maassamme nyt laillisesti oleskelevat turvapaikanhakijat. Kaikki muut sijoitettakoon turvasäilöön odottamaan turvapaikkapäätöstä tai karkotusta takaisin kotimaahansa.

Uusia turvapaikanhakijoita ei päästetä maahan ennen kun edelliset ovat luku-ja kirjoitustaitoisia ja kotoutuneet Suomeen suomen kieltä osaavina ja Suomen lait tuntevina ja niitä kunnioittavina. Tällöin myös heidän raiskaus-ja rikollisuustilastojensa vastaavat suhteellisesti laskettuna kantasuomalaisten tasoa.

P.S. Kiintiöpakolaiset voidaan ottaa vastaan sovittujen määrien puitteissa ellei Suomen anomusta määrän vähentämisestä hyväksytä ilman merkittävää sanktiota.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

Se joka istuu kalterien takana ei raiskaa. Ei ainakaan naisia ja lapsia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Hyvä blogi.

Ainoa järkevä teko, mitä Juha Sipilä voi tässä tilanteessa tehdä, on kantaa vastuu Suomen historian suurimmasta emämunauksesta, mitä hänen johdollaan vuonna 2015 tehtiin ja se on nyt hänen eronsa pääministerin tehtävästä. Suomen kansalla on varmasti mennyt luottamus häneen.

Valitettavasti perussuomalaiset Timo Soinin johdolla menivät Sipilän johtaman hallituksen vanavedessä siihen retkuun, mihin menivät eivätkä kyenneet estämään tapahtunutta, kunnes kesällä 2017 sitten vasta alkoi tapahtua ja sen tarinanhan me kaikki tiedämme.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"...perussuomalaiset Timo Soinin johdolla menivät Sipilän johtaman hallituksen vanavedessä siihen retkuun..."
Valitettavan totta. Itse asiassa, jos Perussuomalaiset eivät olisi olleet hallituksessa, elintasopakolaisten virtaa olisi hallituksen taholta hyvinkin mahdollisesti pyritty hillitsemään.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

44# "Suomen kansalla on varmasti mennyt luottamus häneen". Onko sinulla valtakirja sanoa Suomen kansan puolesta noin.

Jukka Ryhänen

Onko sinulle oikeus vaatia "valtakirjaa"? Oletko tuomari vai missä instanssissa ajattelet pyytäväsi "valtakirjaa" ja keneltä?

Matti Simonaho

Ei se auta ketään että n k vakiintuneet puolueet syyttelevät toisiaan - päinvastoin. Se auttaa vain ja ainoastaan tahoa joka haluaa vahingoittaa Suomea. Ruotsi lähetti 15000 pakolaista joiden joukossa "pakolaisia" laittomasti Suomeen 2015/2016. Suomalaiset viranomaiset yllätettiin täysin. Ratkaisu : Läheteään ne takaisin Ruotsiin.

Maahanmuuttoviraston tiedotteen mukaan, vuonna 2015 Suomeen saapui turvapaikanhakijoita enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vuoden 2014 tammikussa, Ruotsi aloitti pakolaisten kokoamisen Pohjois-Ruotsiin josta noin 15000 kuljetettiin edelleen Pohjois-Suomeen 2015 (YLE Uutiset 16.02.2016). Pahin tilanne oli Oulussa syyskuun 2015 alussa, jonne turvapaikanhakijoita tuli runsaasti Pohjois-Ruotsista. - https://migri.fi/artikkeli/-/asset_publisher/vuonn...

Helsingin Sanomien mukaan 11.10.2015; "Tornioon tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut noin puoleen huippuviikoista. Ruuhkaisimpina viikkoina Suomeen tuli 400–500 hakijaa päivässä. Viime viikon aikana tulijoita on ollut noin 200 päivässä. Jos hakijamäärän lasku jää pysyväksi, sisäministeriön arvio 50 000 pakolaisesta tämän vuoden aikana on ylimitoitettu. 200 tulijan päivävauhdilla määrä jäisi alle selvästi alle 40 000:n. Sisäministeriö ei kuitenkaan vielä aio laskea arviotaan saapuvien määrästä".c - https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002858969.html

Birgitta Kesseli

Tässäpä lisää deja-vuuta.

Oulun kaupunginjohtajaa Päivi Laajalaa haastateltiin perjantain 11. päivän Hesarissa.

”Nyt on kyse tänne jotenkin oudolla tavalla keskittyneestä toiminnasta, mutta kuitenkin yksittäistapauksesta, jonka poliisi tutkii ja josta annetaan tuomiot.”.

Lopuksi Laajala vetoaa että suomalaiset säilyttäisivät rauhallisuutensa ja pyytää, ettei kehenkään kohdistettaisi harkitsemattomia vihatoimia.

Saako kaikki todella jatkua kuten ennenkin?
Eli turvapaikanhakijat jatkavat tekemät raiskauksia ja oahoinpitelyitään Suomessa,
Vankiloissa yhä enemmän ulkomaalaisia.

Minulla on ehdotus: säädetään toistaiseksi voimassa oleva poikkeuslaki, jonka perusteella kaikki nämä rikoksiin syyllistyneet tp-hakijat potkaistaan ulos Suomesta. Ihan sama minne, mutta ulos.

Jukka Ryhänen

Pedofiili tai lapsiin sekaantuja oli 10 vuotta sitten ja sitä ennen alinta kastia niin sanotussa mediassakin. Nyt tilanne on muuttunut. Alinta sarjaa niin sanotussa mediassa eli päiväkirjoituksissa (jour) edustaa niin sanottu vihapuhe jota sanaa ei kuitenkaan kukaan tunne eikä mikään laki määrittele. Paskapuhe tai roskapuhe tunnetaan, ei vihapuhetta. Rakkauspuhekin on sanana kovin outoa.

Metsässä voi toki olla, ja siellä on kivaakin. Parasta on kuitenkin olla hiljaa jos on metsässä paitsi tietysti jos on hätä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kun kaikenlaisia neuvoja ladellaan miten nyt oikein pitäisi pakolaisten kanssa toimia niin on hyvä muistaa, että Suomea sitovat kv.sopimukset siitä miten pakolaisia on kohdeltava ja ne sopimukset rajoittavat hallituksen ja viranomaisten toimia ja tämä on pidettävä mielessä, kun maan hallitusta ja viranomaisia arvostellaan.

Matti Simonaho

Mainittakoon että gallupissa mainittu "Vasemmiston nousu +1.0" ei keskustelupalstojen mukaan pidä paikkaansa. Kansanedustaja Anna Kontula (Vas) kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3b166239-cef...) pitävänsä paperittomien eli esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden piilottelemista hyvänä ja kannustavansa Suomalaisia siihen. Edellinen aiheutti keskustelupalstoilla tyypillisesti Vasemmistolaisten keskuudessa närästystä jonka taustana oli Porilaisnaisen raaka murha. Myös Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennasen (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201808012201108445) käyttäytyminen aiheutti tyypillisesti Vihreiden joukossa närästystä.

Ulkomaalainen vaikutus Suomessa ja Suomeen aina "yhteisestä historiastamme" saakka (https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs), jonka moderni ajantasalla elävä Suomalainen ymmärtää olevan olleen ja olevan haittana Suomalaisen elinympäristön ja yhteiskunnan kehitykselle kaikilla mahdollisilla tasoilla - sellaisen puolustaminen tai että "ei tee mitään kun jotain pitäisi tehdä" tulee mitä suuremmalla todennäköisyydellä vaikuttamaan seuraavissa vaaleissa - eikä vaaleja ennen tehdyt kaikki gallupit.

Sen sijaan että haaskaamme aikaa, energiaa ja varoja siihen miten estämme Kevään, Kesän, Syksyn ja Talven - ilmastonmuutosten - tulemisen pienessä ja suuressa aikakaavassa, kannattaisiko käyttää aika, energia ja varat siihen miten estämme Suomalaisten lasten ja naisten raiskauset ja Suomalaisten yleensä tappamisen? Ohjeet siitä miten estämme sen että tulevat sukupolvet Suomalaisia eivät saa nauttia raittiista elinympäristöstä ja yhteiskunnasta - ovat olleet olemassa jo vuodesta 1947 saakka: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

" Suomea sitovat kv.sopimukset siitä miten pakolaisia on kohdeltava "--

Siitähän se ongelma alkoikin kun Sipilän hallitus ei niitä sopimuksia 2015 noudattanut. Schengenin ja Dublinin sopimukset edellyttävät turvapaikan hakemista ensimmäisessä turvallisessa maassa. Ei siis Suomessa, ellei vainoaminen tapahdu Suomen naapurimaassa.

Geneven sopimustakaan ei Sipilän hallitus kunnioittanut, koska sopimus edellyttää pakolaisen olevan henkilökohtaisesti vainottu. Sota ei ole riittävä syy pakolaisstatuksen myöntämiselle.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Sipilä todellakin jeesustelee poliisin kertoessa samalla, että Oulun tapaukset ovat todellisuudessa vain " jäävuoren huippu "

Luottaisiko sitten enemmän poliisiin, vaiko mieheen, joka lupasi kiertolaisille omakotitalonsa Kempeleestä, mutta ei sitten toteuttanutkaan lupaustaan ?

Irakissa ja Afganistanissa Sipilän jeesustelu huomattiin kyllä.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Lainsäädäntötyön suurin ongelma on niiden piilovaikutukset. Jos nuoren itsemääräämisoikeus tms. on suurempi kuin vanhemman tiedonsaantioikeus, niin olemme jo pahasti paitsiossa. Lapsia ja nuoria tulisi voida suojella niin netin saalistajilta kuin kotien hyväksikäyttäjiltä. Oulun rikokset ovat kuvottavia, vaikka kyse olisikin lähes samanikäisistä tekijöistä ja uhreista. Ne eivät ole poikkeuksellisia, sillä Suomessa on esim. joihinkin uskontokuntiin liitettyjä hyväksikäyttörinkejä, joissa keski-ikäiset sedät ovat saalistaneet poika- ja tyttölapsia ja jotka ovat yhteisöjen tiedossa, mutta niihin ei puututa millään tavoin. Onko tämä maassa maan tavalla -toimintaa, vai millaisena se on ymmärrettävä?

Lainsäädäntötyön kehittäminen tarpeita vastaavaksi on hidasta, mutta hyväveli-järjestelmän ylläpitämällä haluttomuudella on osasyynsä. Rikoslakien käyttö eri oikeusasteissa on sangen kirjavaa ja voin vain arvailla näiden vaikutusta rikoksen tekemiseen mieltyneiden mielessä. Tapausten käsittely antaa kuvan myös siitä, että Suomessa uhrit ovat lainsuojattomia. Tästä esimerkkinä https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-oli-vakiv...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset